Wat leuk dat je er over denkt om lid te worden van volleybalvereniging VEB´98! Hieronder hebben we alle informatie voor je op een rij gezet. Mocht je desondanks toch nog vragen hebben, dan kun je met ons bellen of mailen.  De trainingen zijn op woensdagavond in sporthal “De Koel” Molenstraat 5, 9531 Borger. Deze beschikt over drie speelvelden. Zie ook trainingstijden.

 

Bij VEB´98 staan de trainingen onder leiding van trainers in het teken van techniek en spelplezier.

Voordat je besluit om spelend lid te worden, heb je de mogelijkheid om drie keer vrijblijvend mee te trainen om de sfeer te proeven en om te kijken of het niveau bij je past. Gedurende die periode zal iemand van de Technische Commissie contact met je opnemen om samen met jou en de trainer de mogelijkheden te bekijken.  Daarna moet je beslissen of je lid wilt worden of niet.  Als je besloten hebt om lid te worden dan verzoeken we je om het inschrijfformulier te downloaden en in te vullen. Eenmaal ingevuld kun je dit formulier mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Je kan het eventueel ook inleveren bij de trainer waar je meetrainde.

 

Voor vragen over de ledenadministratie kan je e-mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..